Over Ons

Broodjes Direct, opgericht in 2010, is dé leverancier van verrukkelijke, vers belegde broodjes, heerlijke ontbijtjes, complete lunches en nog veel meer lekkers. Momenteel bezorgen we met veel plezier in Alphen aan den Rijn en de omliggende regio, maar we zijn van plan ons werkgebied in de toekomst verder uit te breiden.

Onze gewaardeerde klantenkring bestaat uit diverse sectoren, waaronder:

  • Cateraars
  • Uitvaartbranche
  • Zakelijke markt/bedrijven
  • Overheidsinstanties
  • En nog veel meer!

Bij Broodjes Direct staat kwaliteit boven alles. We werken uitsluitend met dagverse producten en onze toewijding aan perfectie wordt dagelijks nagestreefd door ons gedreven team.

Dankzij ons uitgebreide en gevarieerde assortiment, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, zijn we ook in staat om de complete verzorging van uw bedrijfsevenement op ons te nemen. Neem gerust een kijkje in onze webwinkel; we verwelkomen u graag!

Bestellingen binnen en buiten Alphen aan den Rijn, kunt u eenvoudig online regelen. Bij vragen of opmerkingen staan we altijd klaar om u telefonisch te woord te staan: 085-3016347.

Onze bezorgtijden zijn op maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag zijn we flexibel en bespreken we graag de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat we op feestdagen gesloten zijn, zodat ook ons team van een welverdiende rust kan genieten.