Catering Direct!

Van partycatering, heerlijke hapjes van simpel tot luxe, diverse buffetten vanaf 20 personen, BBQ geheel verzorgd of een high tea, wij kunnen alles voor u verzorgen.

Onze Catering Service

Wij zijn gestart met de uitbreiding van catering in combinatie met onze broodjes formule omdat onze klanten graag met één leverancier werkt die alles voor ze kan verzorgen, het is een perfecte aanvulling voor Broodjes Direct.
Van partycatering, heerlijke hapjes van simpel tot luxe, diverse buffetten vanaf 20 personen, BBQ geheel verzorgd of een high tea, wij kunnen alles voor u verzorgen. Ook de benodigde materialen en bedienend personeel om van uw feest of evenement een succes te maken kunnen wij voor u verzorgen. Voor een offerte op maat of meer informatie neemt u dan contact op, we komen er altijd uit!
Partycatering
Uw feest staat bij ons centraal! We bereiden alles vers en kunnen daarom de beste kwaliteit garanderen! We luisteren naar uw wensen en zullen samen met u tot een goede oplossing voor uw evenement komen.
BBQ vanaf 25 personen
Inclusief kok voor 1,5 uur, borden en bestek. Met o.a.: brood met kruidenboter & dip, hamburgers, kipsate, gamba’s, heerlijke verse salades en meer…